Holló Zsuzsa vagyok, eredeti végzettségem szerint szociológus és spanyol nyelvtanár, de már középiskolás koromtól nagyon érdekeltek az emberi lélek rejtelmei és szinte a hobbimmá vált a pszichológia.

Hosszú önismereti utat jártam be, rengeteget tanultam a pszichodrámától kezdve személyiségfejlesztő tréningeken át, majd elkezdtem az alternatív gyógyászat iránt érdeklődni, mert éreztem, hogy, amit elméletben már tudok, azt jó lenne a hétköznapokban is hasznosítani.

Kilenc éve végeztem el a természetgyógyászati képzést, azon belül pedig a kineziológiát, melyet azóta is nagy lelkesedéssel gyakorlok, hiszen ez a gyógyító módszer lehetőséget ad arra, hogy komplex módon és egyénre szabottan tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A kineziológia nagyszerűsége abban áll, hogy általa megismerjük a bennünk felgyülemlett stressz okait, feltárjuk, majd kíméletes módszerek révén feldolgozzuk azokat, így újra harmonikus, energiával teli, teljes életet élhetünk. Hatékony segítség a testi-lelki harmónia megteremtésében, személyiségfejlesztésben, de akár alvászavar, pánikbetegség vagy tanulási zavarok esetében is.

Hiszem, hogy a lelki-testi gyógyuláshoz elengedhetetlen a tudat, hogy mi irányítjuk a sorsunkat és saját kezünkben van a kulcs a megoldáshoz. A változás folyamatához azonban sokszor külső segítségre van szükségünk.

Egyéni és csoportos terápia helyszíne:

Budapest 16. kerület

Bejelentkezés és időpontfoglalás

telefonon: 06-70-360-1456 

e-mail cím: kinez.hollo@gmail.com