A kezelés menete

Első alkalommal anamnézist készítek, vagyis az oldás megkezdése előtt a kliens egészségügyi és családi helyzetéről, történetéről kapok információkat beszélgetésünk során, valamint szívesen válaszolok a kineziológiával kapcsolatos kérdésekre. Nagyon fontosnak tartom a bizalmi légkör megteremtését, hiszen ez fontos része a hatékony oldásnak.

Ezután a jelelnlegi problémával foglalkozunk és erre épül az adott kezelés. Egy adott probléma oldásához általában 2-3 alkalom szükséges, de lehet ennél több is vagy akár csak egy  attól függően milyen mély a gyökere.

Az oldás során úgynevezett izomteszteléssel dolgozom, ami megmutatja milyen korrekcióra van szükség ahhoz, hogy a szervezetben megszűnjenek a blokkok és egészségesen működő energia áramlás jöjjön létre.

A kezelés végén kitesztelem, hogy milyen otthoni gyakorlatokra van szükség.

Az oldás befejeződik, de hatása az azt követő napokban-hetekben érződik igazán a szervezetben induló öngyógyító mechanizmus révén. Ezt a folyamatot teszik még hatékonyabbá az otthon végzendő egyszerű gyakorlatok, így a kliens is részese lesz saját gyógyulásának, fejlődésének.